Kúpiť eliptický trenažer – e-shop

Sprievodca výberom
eliptickych trenažérov


Eliptický trenažér  >  Účinky eliptických trenažérov

Účinky eliptických trenažérov

Eliptické trenažéry pôsobia blahodárne na ľudský organizmus. Pokiaľ na nich cvičíte pravidelne a správne.

Eliptický trenažér patrí medzi najefektívnejšie trenažéry, na ktorých môžete cvičiť. Slúži na posilnenie a pretiahnutie celého tela, je veľmi šetrný ku kĺbom a účinný pri pravidelnom cvičení.

  • zlepšenie fyzickej kondície
  • zvýšenie pružnosti celého tela
  • spevnenie tela

Vďaka plynulému eliptickému priebehu kroku, pohyb na elipticali nezaťažuje kĺby, a rovnako ako na všetkých aeróbnych trenažéroch má aj tréning na elipticali kladný vplyv na ľudské zdravie, fyzickú kondíciu a podporuje spaľovanie tukov.

Je veľmi obľúbený predovšetkým medzi ženami. Je kombináciou behu (bežecký pás), jazdy na bicykli (rotopéd, cyklotrenažér, spinning) a šliapania do schodov (stepper). Je to malý fitness zázrak, tri stroje v jednom.

Tri najlepšie účinky eliptického trenažéra

1. Pomáha schudnúť - stačí pol hodina trikrát týždenne pri 70% maximálnej tepovej frekvencii

2. Pomáha spevniť štyri pätiny svalov - šliapanie aktivuje stehenné, sedacie a lýtkové svaly, zatiaľ čo madlá uvádzajú do pohybu paže, ramená a prsné svalstvo

3. Pomáha posilňovať srdce - k udržaniu formy a posilnenie kardiovaskulárneho systému, znižuje hladinu cholesterolu v krvi

A navyše je vďaka vzpriamenému pohybu šetrný k chrbtu. 

Cvičte doma s eliptickým trenažérom inSPORTline Sarasota Dark

Obľúbený manuálne ovládaný eliptický trenažér s množstvom funkcií a rozšírenou funkčnou výbavou (disponuje systémom vyrovnávania nerovnosti podlahy, protišmykovými nášľapmi či systémom BeltDrive, ktorý zaručuje maximálne tichý chod).

Vďaka výbornému pomeru cena / kvalita je veľmi vyhľadávaný na domáce použitie. 

Recenzia:
Používame ho rok dvaja ľudia, nabehané cez 1500km. Hlučnosť je nízka, hoci po tom roku je to predsa len o niečo málo hlučnejšia prevádzka ako u nového, ale to je vzhľadom k častému používaniu normálne a pochopiteľné. Napriek tomu je tichý tak, že sa pri používaní dá sledovať film v obvyklej hlasitosti. Za mňa aj manžela spokojnosť, výborný pomer kvalita / cena.

Zdieľajte článok



Odporúčame eliptické trenažéry






Ďalšie novinky

Akcia na eliptické trenažéry

Vonku to tak ešte nevyzerá, ale vianoce sa už blížia. Patríte medzi športovo založených zákazníkov? Potom si doprajte pod stromček fitness stroj pre zdravý pohyb. Tipy na akcie.

všetky novinky